Lakossági nyelvtanfolyamok

A Levédia Nyelviskola a lakosság részére egyéni és csoportos nyelvtanfolyamok széles választékát kínálja Pilisvörösváron, Piliscsabán, és Budapesten.

Általános információk
Beiratkozhat 36, 48, és 60 órás nyelvtanfolyamokra egyaránt. Egy tanóra 45 perc hosszú. Az alábbi csoportbeosztásból tud választani: egyéni, duó, trió, 4-7 fős csoportos órák. Van lehetősége anyanyelvi tanárral is tanulni, ha szeretné fejleszteni nyelvtudását, és elsajátítani a beszélt nyelvi kifejezéseket és fordulatokat. Offline órákon kívül online órákat ajánlunk mindazoknak, akik időt és pénzt szeretnének megspórolni azáltal, hogy otthon vagy a munkahelyükön tudnak részt venni az órán, és így nem kell utazniuk. Általános és üzleti nyelvórákat is tartunk alap-, közép- és felsőfokú szinten a következő nyelveken: angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, magyar, török, lovári, és lengyel. Szaknyelvi tanfolyamokat és üzleti nyelvvizsgára felkészítést is vállalunk. Igényeinek megfelelően munkahelyre specializált általános tanfolyamra is jelentkezhet, amely során a munkahelyen felmerülő szituációkat gyakorolhatja, és a szükséges szókincset is el tudja sajátítani.

Ízelítő nyelvtanfolyamainkból
Felkészítést vállalunk hazai és nemzetközi nyelvvizsgákra, illetve közép és emelt szintű érettségire egyaránt. Közvetlenül a nyelvvizsga előtt nyelvvizsgatréning tanfolyamunkon próbatesztek elvégzésével szerezhet több gyakorlatot, és kaphat segítséget a sikeres nyelvvizsga eléréséhez. Társalgós óráinkon beszédkészségét fejlesztheti különböző témák feldolgozásával. Külföldön munkavállalóknak segítséget nyújtunk a gyorstalpaló tanfolyamunkon, hogy a nyelvtudás hiánya ne legyen akadály. Gyerekeknek is tartunk játékos, dalos nyelvórákat azzal a céllal, hogy megismerjék és megszeressék az idegen nyelvet. Nyáron nyelvi tábort szervezünk, ahol a nyelvtanulás mellett sok érdekes programon vehetnek részt a fiatalok. Intenzív 60 órás, 3 hetes nyelvtanfolyamokat indítunk több időpontban a nyári szünetben.

Mottónk: mindent a diákok igényeihez alakítunk - családias és vidám légkör, ahol élmény a tanulás